« Α Κ Ο Μ Μ Α Τ Ι Σ Τ Ο Ι »

ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ Ο.Τ.Ε.

Π.Ε.Τ. – Ο.Τ.Ε.

«Η ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑΣ
& ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ »

www.akomatisti.gr info@akomatisti.gr

 

ΑΘΗΝΑ 26.01.2015

 

ΙΔΟΥ

ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ

ΤΗΝ Σ.Σ.Ε. 2015

ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΘΥΓΙΕΙΝΩΝ-ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ-ΒΑΡΕΩΝ-ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ

ΚΑΙ ΑΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΤΩΝ OTEPLUS ΚΙ ΟΛΩΝ

Όλεθρος για εργαζομένους παλαιούς και νέους .Οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ από τις 31.12.2017 και μετάOTEPLUSσιοποιούνται χωρίς διασφάλιση θέσεων εργασίας.

Στο Δ.Σ. της ΟΜΕ-ΟΤΕ στις 20/12/2014 για το θέμα της ΣΣΕ 2015 οι ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ψήφησαν ΟΧΙ στους « επαχθείς » όρους αυτής .

Η πλειοψηφία των έγχρωμων κομματικών παρατάξεων ΔΑΚΕ – ΑΣΕ – πρώην ΠΑΣΚΕ της ΠΕΤ-ΟΤΕ που σημειωτέον είναι πλέον πλήρως και αποδεδειγμένα ταυτισμένοι καθότι συναίνεσαν και ψήφησαν ομόφωνα και από κοινού ( η δε ΑΣΕ συμβιβαστικά συμφώνησε δια της λιποταξίας με ΑΠΟΧΗ ) για τα παρακάτω :

1ον. Την εξευτελιστική αποκαθήλωση όλων κυρίως των ενεργών, τεχνικών, εμπορικών , ανθυγιεινών και επικινδύνων επιδομάτων κατοχυρωμένων από την δεκαετία του 1960 έως σήμερα. Επιδόματα τα οποία είναι θεμελιωμένα μέσα από την κείμενη εργατική νομοθεσία λόγω αντικειμενικής ανθυγιεινότητας και επικινδυνότητας έργου με αποδεδειγμένη πληθώρα τραυματικών και θανατηφόρων εργασιακών ατυχημάτων.

2ον. Την μη ένταξη των ολίγων εναπομεινάντων συμβασιούχων με δικαστικές αποφάσεις καθώς και τους εργαζόμενους στα call centers στο τακτικό προσωπικό του ΟΤΕ.

3ον. Την μη διασφάλιση θέσεων εργασίας στους υπό ένταξη εργαζομένους της OTEPLUS στο τακτικό προσωπικό του ΟΤΕ.

4ον. Για τρία ακόμα χρόνια την μείωση μισθών στους εργαζόμενους του ΟΤΕ , την ώρα που οι αμοιβές των στελεχών αυξάνονται.

Συνάδελφοι αυτή είναι η αλήθεια η ουσία και η γύμνια της νέας Σ.Σ.Ε. που βάζει ταφόπλακα σε αγώνες και θυσίες ετών των εργαζομένων και του συνδικάτου.

Μήπως σήμερα το συνδικάτο των κομματικών παρατάξεων ΔΑΚΕ, και της πρώην ΠΑΣΚΕ της ΠΕΤ-ΟΤΕ και ΑΣΕσυνδιοικείται και διοικείται από την διοίκηση της DT (OTE ) ;

Εσείς τι λέτε ;

Συνάδελφοι μην τους πιστεύετε.

Σήμερα αύριο μεθαύριο θα σας λένε συνεχώς διαφορετικά πράγματα. Να θυμάστε μόνο ότι η αλήθεια θα φαίνεται στα πρακτικά του Δ.Σ. της ΟΜΕ –ΟΤΕ στις 20.12.2014 καθώς και στην νέα Σ.Σ.Ε. 2015 .

Κατά τα άλλα οι προαναφερθέντες ανεξηγήτως !!! και παρατεταμένα ΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ .

Ο ΝΟΩΝ –ΝΟΕΙΤΩ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s