Καλωσορίζουμε στη σελίδα μας όλους τους συνάδελφους εργαζόμενους στον όμιλο Ο.Τ.Ε και όχι μόνο, που έχουν ως αρχή και άξια τον ακηδεμόνευτο-ανεξάρτητο-ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ συνδικαλισμό.
Η Ακομμάτιστη Ενότητα ιδρύθηκε το 2002 από τον Αλέξανδρο Μαριολη μαζί με άλλους εκλεκτούς συνάδελφους εργαζόμενους στον Ο.Τ.Ε από όλη την Ελλάδα που σκοπό είχαν να καταδείξουν τη σπουδαιότητα της συναδελφικής αλληλεγγύης χωρίς κομματικές διασυνδέσεις η εξαρτήσεις και από την άλλη η προσπάθεια αυτή μετουσιώθηκε μέσα από ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο που αποτυπώθηκε καταρχάς στις εκλογές της ΠΕΤ/ΟΤΕ τον Μάρτιο του 2003 με ένα εκλογικό ποσοστό της τάξης του 6% που στη συνεχεία στις εκλογές του 2006 ανήλθε στο 10% και ακολούθως στις εκλογές του 2009 ανήλθε ακόμη πιο πάνω στο 12.5%

pano

 

Η Συμπαράσταση και η συνδρομή όλων των συνάδελφων από όλη την Ελλάδα στον Αγώνα αυτό που πρεσβεύει τον ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΟ συνδικαλισμό και την Προοπτική Ελπίδας για κάθε εργαζόμενο στον Ο.Τ.Ε ήταν και είναι αμέριστη από κάθε σημείο της Ελλάδας.Ανατολική Μακεδονία , Θράκη, Θεσσαλονίκη-Κρήτη-Ήπειρο-Επτάνησα-Πελοπόννησο-Δωδεκάνησα-Αττική-Στερεά Ελλάδα-Κυκλάδες και αλλού.

Πιστεύουμε ότι οι εύθραυστες εργασιακές σχέσεις ως και η καθημερινή αφαίρεση των δικαιωμάτων στην εργασία ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο τη βούληση μας για προστασία του έργου μας και της εργασίας μας.

Η απάντηση μας στις θυγατρικές κομματικές παρατάξεις είναι ότι η εργασία μας δεν χρειάζεται ιδεολογική κομματική υποστήριξη γιατί η ίδια η εργασία γεννά ιδεολογία και αυτήν υπερασπιζόμαστε σε αυτή την εποχή της μη μονιμότητας και των επικείμενων απολύσεων.

Χαιρετίζουμε με αλληλεγγύη κάθε συνάδελφο και περιμένουμε μηνύματα σας που θα μας βοηθήσουν για το καλύτερο.

Υ.Γ: Η ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ είναι η δύναμη και το ΚΙΝΗΜΑ της βούλησης όλων των συναδέλφων που δε χρωστάει σε κανέναν τίποτα, με αρχές και αξίες στον ακηδεμόνευτο συνδικαλισμό, την αλληλεγγύη και την πάλη για την διάσωση του έργου μας και την διασφάλιση των εργασιακών μας θέσεων. ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ από Κόμματα και Παρατάξεις, είτε είναι ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΚΕ ,είτε ειναι ΝΔ και ΔΑΚΕ, είτε είναι ΚΚΕ και ΕΣΚ, είτε είναι ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ και ΑΓΩΝ. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.
Σε κάθε περίπτωση όμως δεν απορρίπτουμε συνεργασία που μπορεί να μεγιστοποιήσει αποκλειστικά και μόνο τις πάγιες διεκδικήσεις μας και αρχές μας εις όφελος των εργαζόμενων.

 

labor

“Είναι ουσιαστικής σημασίας η ύπαρξη οργάνωσης στην εργασία . Το κεφάλαιο οργανώνεται άρα και η εργασία πρέπει να οργανωθεί “